Laksefilet i hvidvin
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
De stadig frosne laksestykker lægges i en tykbundet gryde, vand og hvidvin hældes over.
Løget og porren snittes og guleroden skæres i terninger og tilsættes sammen med 25 g smør. Bringes langsomt i kog, koger småt i 15-20 minutter. Laksestykkerne tages op og holdes varme. Saucen koges ind til ¼, fløden tilsættes. Koges indtil saucen er jævn. Monteres med resten af smørret. |
|
Opskriften er vist 8698 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne