Kalkunburgere Med Tranebærsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkøles lidt.
Fedt og sener skæres fra kalkunkødet, der hakkes groft og blendes i en foodprocessor i 20-30 sek. Hældes i en stor skål. Purløg, æg og brødkrumme / rasp, hvidløg, salt og peber tilsættes. Blandes godt med hænderne. Blandingen deles og formes til bøffer. En smule olie og smør varmes op i en stor tykbundet stegepande. Bøfferne steges, om nødvendigt i hold. i 3-4 minutter, eller indtil de er gyldne. Afdryppes på køkkenrulle. Serveres med tranebærsauce |
|
Opskriften er vist 15254 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne