Mandarinkage med kvarkcreme
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Mandarin Indsendt af : MarianneC Indsendt : Red : |
|
|
Hæld kvarken op i et rent viskestykke, lad den dryppe af og klem den forsigtigt med hænderne. (Dette er kun nødvendigt, hvis kvarken er for tynd/flydende). Bland kvarken med olie, æg, sukker, mel og bagepulver og ælt det til en dej - den må ikke være for klistret.
Varm ovnen op til 180 grader. Smør springformen. Fyldet: Hæld mandarinerne i en sigte og lad dem dryppe af. Rør kvarken i en skål med cremefraiche og rør derefter vanillebuddingpulver og bagepulver i. Skil æggene. Pisk æggeblommerne skummende med smør og sukker, og rør det i kvarkmassen. Pisk æggehviderne stive med citronsaft og citronskal og fold det forsigtigt i kvarkmassen; skær ca. halvdelen af de afdryppede mandarinfileter i små stykker og bland dem i. Rul dejen ud på et meldrysset bord, beklæd springformen med dejen og tryk den højt op ad kanterne; fyld kvarkmassen i og arrangér de resterende mandaringer dekorativt på toppen af kagen. Bag kagen i ovnen i ca. 60 minutter, tag den ud, lad den lige svale af. Tag den ud af formen og lad den blive helt kold. Servér kagen med et drys flormelis. Tips: Utrolig lækker, frisk kage. Smager lidt henad cheese cake / citronfromage. |
|
Opskriften er vist 10176 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne