UFO’er
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Margarinen smeltes og kommes i en skål, mælk og cultura tilsættes. Gæren
udrøres heri.
Salt, havreklid og hvedemel tilsættes. Dejen æltes igennem til den er
smidig, og stilles tildækket til hævning mens fyldet laves.
Kødet svitses på en tør pande, løget hakkes og svitses med. 150 g grøntsager plus tomaterne skæres i fine stykker og kommes i kødet. Alle krydderierne og tomatpuré tilsættes og retten simrer i 5 minutter. Dejen lægges på et meldrysset bord, luften slås ud, og den æltes igennem. Dejen deles i 16 stykker, som rulles ud i cirkler med en diameter på 10 cm. halvdelen af osten fordeles på 8 af dejpladerne, fyldet fordeles over osten, og resten af osten fordeles over. Kanterne på de fyldte plader pensles med æg, og de resterende dejplader lægges over de fyldte. Kanterne trykkes sammen med en gaffel ca. ½ cm ind. UFO’erne pensles med æg og bages i 25 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 25433 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Elise 2012-08-28 11:00 - 2012-08-28 11:01:09 Kan UFOerne fryses keld nielsen - 2011-04-06 09:46:16 alletiders opskrift. smager skønt, kan også spises kolde og som snack, alletiders til børn og voksne. tak for opskriften kathrine - 2010-09-21 16:30:52 Hejsa... Har lige lavet de lækre ufoer, og de smager rigtig godt - men vil høre om hvor længe de kan holde sig,kan de gå i køleskabet? - Er alene, og 8 er lige i overkanten til at kunne spise på en gang.. Karina - 2010-08-16 13:35:05 De er super gode, chili sovs og kogt spaghettie er også godt i, vi har prøvet dem flere gange. celina - 2010-07-11 10:26:19 rigtig god smag og egner sig perfekt til alle måltider + de er simple at lave:) god fornøjelse Johannes - 2010-01-26 16:46:52 De er virkelig gode! Lidt mindre tomat måske, men ellers ligger den lige i skabet ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne