Hønsefars-rand
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kød fra hønen og løget hakkes 2 gange sammen i en kødhakker.
Det hele røres til en lind fars og kommes i en velsmurt randform.
Koger ganske småt i vandbad i ca 3 kvarter til en time. vendes og fyldes med asparges, champignon eller andre grøntsager. |
|
Opskriften er vist 24020 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte - 2021-06-01 22:16:52 Fantastisk mormor mad 😀😃😄🙂🙃 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne