Solbærgrød (sigtet)

Solbærgrød (sigtet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Solbærgrød (sigtet), billede 4 Solbærgrød (sigtet), billede 1 Solbærgrød (sigtet), billede 2 Solbærgrød (sigtet), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Solbærrene skylles og bringes i kog med vandet, koger ca. 5 minutter.

Bærrene hældes i en sigte og drypper af eller presses gennem sigten med en ske.

Saften bringes i kog og skummes. Sukker tilsættes og koges op og skummes igen.

Kartoffelmel udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring, grøden må ikke længere koge da den så bliver ”lang”.

Grøden hældes op, drysse med lidt sukker så den ikke trækker skind og afkøles.

Serveres med mælk eller fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 61264 gange,
og udskrevet 525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3646 (868 kcal)
KJ pr. Pers. 1823 (434 kcal)
Vægt ialt 1124 gram
Vægt pr. Pers. 562 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 324 KJ (77 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-13 17:34:39
smager aldeles fantastisk :-)