Fadkoteletter i tomatfløde

Fadkoteletter i tomatfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maiken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter
1 pk.bacon i skiver
1 pk.gode cocktailpølser
1 gl.champigion
5 dl.Piskefløde
0.5 fl.god ketchup
 salt
 peber
 
Opskrift:
Paner koteletterne i rasp og steg dem i smør på panden i ca 4 min på hver sin side.

Steg dernæst baconen og champiogonerne sprøde og gem dem til senere.

Hæld fløde, ketchup, salt og peber på panden og varm sovsen godt igennem.

Læg koteletterne i et fad og hæld sovsen samt bacon og champigon over. Fadet dækkes med stanniol og kommes i ovn ved 200 grader C i ca 45 minutter.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 34338 gange,
og udskrevet 978 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-23 07:38:28
Smagte aldeles glimrende. Brugte hakkede tomater i stedet for ketchup. Men.... De der cocktailpølser der står på listen. Hvornår skal de puttes i? :) :)

  -   2010-12-13 11:49:13
hvor stor er den halve flaske ketchup??

  -   2008-03-03 19:02:58
super lækkert.. brugte cremfine istedet for, har osse lavet retten med kylling og pasta i ovnen..mums

  -   2008-01-20 12:48:42
lækkert.