Fadkoteletter i tomatfløde
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : maiken Indsendt : Red : |
|
|
Paner koteletterne i rasp og steg dem i smør på panden i ca 4 min på hver sin side.
Steg dernæst baconen og champiogonerne sprøde og gem dem til senere. Hæld fløde, ketchup, salt og peber på panden og varm sovsen godt igennem. Læg koteletterne i et fad og hæld sovsen samt bacon og champigon over. Fadet dækkes med stanniol og kommes i ovn ved 200 grader C i ca 45 minutter. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 34338 gange,
og udskrevet 978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Spar - 2011-02-23 07:38:28 Smagte aldeles glimrende. Brugte hakkede tomater i stedet for ketchup. Men.... De der cocktailpølser der står på listen. Hvornår skal de puttes i? :) :) katja - 2010-12-13 11:49:13 hvor stor er den halve flaske ketchup?? juma35 - 2008-03-03 19:02:58 super lækkert.. brugte cremfine istedet for, har osse lavet retten med kylling og pasta i ovnen..mums xxx - 2008-01-20 12:48:42 lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne