Fiskesuppe med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Merete Indsendt : Red : |
|
|
Karry svitses i smør eller olie. Det finthakkede løg klares i blandingen. Det er vigtigt, at løgstykkerne ikke bliver brune, da det ødelægger smagen. Fiskebouillon, fløde og finthakket hvidløg tilsættes. Tomaterne tilsættes og suppen koger op i 5 min.
Rejer og fersken/melon skåret i mundrette stykker tilsættes og varmes i suppen - suppen må IKKE KOGE efter rejer og ferskner er tilsat, da fersknerne bliver smattede og rejerne seje. Tips: Suppen er utrolig nem at lave. Alt i alt tager den ca. 20 min at lave. Jeg selv krydrer den med langt mere hvidløg - 4-6 fed hvidløg - og 4 tsk. karry, og evt. også chili. Men opskriften er faktisk meget børnevenlig, da den ikke er voldsomt stærk, og jeg er endnu ikke stødt på nogen som ikke kan lide den. |
|
Opskriften er vist 31040 gange,
og udskrevet 1112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-03 17:10:28 Den er så børnevenlig at selv min kæreste som ikke kan lide fisk eller tomater er helt vild med den ! Har serveret den til to selvskabsmiddage og folk har rost den til skyerne. Og så er den dejlig nem at lave. Topkarakter herfra :) anonym - 2010-09-22 10:36:19 Der er ikke noget sundhedsskadeligt ved at varme retten op dagen efter. Men hverken ferskner eller rejer bliver voldsomt gode af det (rejerne bliver seje og hårde og fersknerne smattede). Tag evt. en portion suppe fra inden du putter rejer og ferskner i, og gem lidt rejer og ferskner ved siden af til næste dag! lilsøs - 2010-04-14 01:24:09 kan det varmes op igen dagen efter? Astrid - 2007-10-17 10:49:52 Fantastisk suppe, selv min datter på 11måneder er helt vild med den. Så bønevenlig kan man ihvertfald godt kalde den. anonym - 2007-07-27 13:42:16 Prøv at hælde ca. ½-1 dl af saften fra ferskenen med i suppen, sammen med tomaterne. Det er virkelig lækkert. Anita - 2007-07-13 17:23:00 Man kan sagtens bruge fedtfattig "fløde", fx. cremfine eller becel. Super god suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne