Kirsebærtærte 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smuldres i melet, og dejen samles med koldt vand og æltes hurtigt igennem. Læg den koldt, mens kirsebærrene gøres klar.
Kirsebærrene skylles og udstenes. Mandlerne smuttes og males eller hakkes meget fint. Dejen rulles ud, og en smurt tærteform ca. 21 cm. eller et ovnfast fad beklædes med dejen. Den overflødige dej trykkes mod fadets kant. Mandlerne spredes over tærtens bund. Kirsebærrene lægges i tærten og der drysses med sukker efter smag. Tærten bages i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter. Serveres lun med vaniljeis eller kold flødeskum. Tips: Tilberedningstid: Ca 1½ time, heraf ca. 45 min. i ovnen. |
|
Opskriften er vist 58868 gange,
og udskrevet 758 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-Mette - 2018-07-12 08:06:04 En rigtig hurtig og nem tærte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne