Laksemousse 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Fjern skind og ben fra laksen og skær den i små stykker. Hak eller mos fiskekødet.
Læg husblasen i blød i koldt vand. Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med mel og hvidvin. Kog godt igennem. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber. Vrid husblasen let op og rør den i saucen. Rør til den er helt opløst. Tag gryden fra varmen og lad saucen svale let af. Tilsæt æggeblommer, dild og laks. Pisk æggehviderne helt stive og pisk fløden til skum. Vend begge dele forsigtigt i moussen og hæld den i en rund skål eller form. sæt moussen koldt 3-4 timer. Vend moussen ud på et fad og pynt med dild eller brøndkarse. Tips: Tilberedningstid: Ca. 20 min. + 3-4 timer for massen at sivne. Lav evt. retten dagen før den ksla bruges. |
|
Opskriften er vist 18960 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-24 00:12:07 Også god med fiske bouillon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne