Kyllingebryst i sherryflødesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingestykkerne tørres af i køkkenrulle.
Pil og hak løget fint. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kyllingestykkerne brunes i fedtstoffet og krydres med salt og peber. Løg og champignoner blandes i og steges med kyllingen nogle minutter. Estragon drysses over, og der tilsættes sherry. Lad det småsnurre i ca. 20 min. Skold og flå tomaterne. Fjern kærnerne og skær tomatkødet i små terninger. Læg kyllingestykkerne på et varmt fad og hold dem varme. Rør sennep ud i skyen. tilsæt tomat og fløde. Rør det sammen og lad saucen koge et øjeblik. Hæld saucen over kyllingen og pynt med persille. Tips: Retten smager dejligt serveret med løse ris og broccoli eller haricots verts. |
|
Opskriften er vist 8676 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sandi - 2010-11-15 16:27:49 Smager virkelig fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne