Kylling på græsk manér
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 175 grader. Placer risten midt i ovnen. Smør et ovnfast fad med olivenolie.
Skær et snit i siden på kyllingebrysterne, så der dannes en lomme Smuldr fetaosten i en skål og bland den med rasp, purløg, citronskal, citronsaft, hvidløg og peber. Pres forsigtigt fyldet ind i lommen på kyllingebrysterne. Læg dem i det smurte fad. Bland reven citronskal, friskpresset citron og olivenolie og pensl kyllingen med blandingen. Steg i ovnen i 25-30 min til kyllingen er gennemstegt og fyldet er fast. Pensl og vend kyllingen nu og da. Servér med salat og citronbåde. Tips: Pr. portion: Energi: Kcal 282 = kJ 1184 Kulhydrat 18 g Protein 30 g Fedt 10 g (32%) Fibre 1 g Arbejdstid: Forberedelse: 15 min Tilberedning: 25-30 min |
|
Opskriften er vist 18127 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (81 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne