Østrigsk påskekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, hvedemel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Tag en fjerdedel af dejen fra, ælt resten og slå det op som et franskbrød, tril dejen ud i pølsefacon, og form den til en krans, som sættes på en smurt plade. Snit kransen hele vejen rundt med en skarp kniv. Det lille dejstykke formes til en kugle og anbringes i hullet i kransen. Stryges med æggestrygelse og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted Før bagningen stryges der igen med æggestrygelse, og kagen bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 777 |
|
Opskriften er vist 6079 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne