Makronlinser

Makronlinser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 10 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mutti

Indsendt :      Red :
Makronlinser, billede 4 Makronlinser, billede 1 Makronlinser, billede 2 Makronlinser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 tsk. Mandelessens
125 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt Tilsæt mandelessens Knuste makroner og melet røres i Det smeltede margarine røres forsigtigt i.

Dejen hældes i linseforme 3/4 op
Bages ved 180 grader i ca. 20 min.

Tips:

Aluforme til små tærter ø9,5 passer også til disse makron linser





karakterer:
Opskriften er vist 42046 gange,
og udskrevet 756 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13627 (3244 kcal)
KJ pr. stk. 1362 (324 kcal)
Vægt ialt 860 gram
Vægt pr. stk. 86 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1584 KJ (377 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 57.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-15 09:38:09
Jeg har flere gang skiftet ½delen af makronerne ud med forskellige slags frugt, banan, blommemarmelade, æblemarmelade, og tilsat hakket chokolade, når kagerne tages ud af ovnen lægger jeg ½ skive pålægschokolade ovenpå så det smelter, det har været et hit på det lokale plejehjem hvor jeg arbejder i køkkenet.

  -   2008-10-27 04:06:59
Den er pragtfuld hvis man kommer lidt dej i formen, derefter lidt nougat og marcipan og saa lidt mere dej paa toppen af det. Det smager vidunderligt dejligt.

  -   2008-04-30 18:26:13
den er god ummmmmm>333