Hakkebøffer med stuvede kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand og kog dem ved svag varme i ca. 15 min. Pil kartoflerne.
Bring den milde ostesauce og tomaterne i kog i en tykbundet gryde og kog blandingen i ca. 2 min. Skær kartoflerne i mundrette bidder og kom dem saucen. Kog stuvningen i yderlige ca. 2 min og tilsæt basilikum og salt. Smag de stuvede kartofler til. Form imens kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i panden og brun bøfferne i ca. 1 min. på hver side. Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10. min. - vend dem af og til. Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 min. |
|
Opskriften er vist 6924 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne