Mormors Hvedebasse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sabrina Hjarsø Indsendt : |
|
|
Gær blandes med lidt sukker.
Margarine smeltes og blandes med mælk. Når det er lunkent, kommes det ned i en skål sammen med salt, gær og mel. (Dejen skal herefter hæve, til den er to gange større.) Efter hævningen formes dejen til en ”kugle”, og placeres på en bradepande med bagepapir. (Dejen skal efterhæve til den ikke bliver større.) Bagetid: Bassen er færdig når den er gyldenbrun og når dejen ikke hænger fast på pinden man stikker ned i. Tips: Hvedebassen serveres efter afkøling. (Må godt være lidt lun). |
|
Opskriften er vist 3929 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sabrina Hjarsø - 2007-07-09 21:56:08 (Bages i 220 grader på midterste rille.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne