Gulerodstimbaler med smørsauce

Gulerodstimbaler med smørsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.gulerødder
4 dl.fløde
 salt
 peber
2 storeæg
 
 Sauce
2 dl.grøntsagsbouillon
200 g.koldt smør i tern
 purløg
 
Opskrift:
Gulerødderne skæres i skiver og koges møre i fløden. Kør blandingen til en mos og køl af inden æggene tilsættes, smag godt til. Hæld blandingen i portionsforme og bag dem ved 150 grader C. i 1 time.

Kog bouillonen koge ind til det halve og monter med smørtern må ikke koge !Hak purløget fint og rør i saucen. Vend forsigtigt timbalerne ud af formene og server smørsaucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 18935 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-13 13:16:52
De er supergode og passer perfekt til en rød bøf, men man skal bruge 2 dl fløde og 4 æg istedet for 4 dl fløde og 2 æg....

  -   2010-11-18 12:08:39
Og hvor er det fedtfattige i denne ret?

  -   2008-11-19 19:47:12
4 dl fløde og 200 g smør - denne ret er uegnet for diabetikere.