Gulerodstimbaler med smørsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skæres i skiver og koges møre i fløden. Kør blandingen til en mos og køl af inden æggene tilsættes, smag godt til. Hæld blandingen i portionsforme og bag dem ved 150 grader C. i 1 time.
Kog bouillonen koge ind til det halve og monter med smørtern må ikke koge !Hak purløget fint og rør i saucen. Vend forsigtigt timbalerne ud af formene og server smørsaucen til. |
|
Opskriften er vist 18935 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-13 13:16:52 De er supergode og passer perfekt til en rød bøf, men man skal bruge 2 dl fløde og 4 æg istedet for 4 dl fløde og 2 æg.... 0000 - 2010-11-18 12:08:39 Og hvor er det fedtfattige i denne ret? Erfaren diabetiker - 2008-11-19 19:47:12 4 dl fløde og 200 g smør - denne ret er uegnet for diabetikere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne