Shepards pie

Shepards pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : nicetulle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hakket oksekød
4 løg
3 fedhvidløg
6 dl.bouillon
2 ds.koncentreret tomatpure (70g)
2 spsk.Worcestershire sauce
2-3 tsk.rødvinseddike
 salt
 cayennepeber
 timian
 
2 kg.kartofler
3 dl.kogende mælk
100 g.smør
 salt
 peber
200 g.reven ost
 
Opskrift:
Pil og hak løgene. Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødet heri. Tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse med. Tilsæt bouillon, tomatpure, Worcherstershiresovs, vineddike, salt, cayennepeber og timian og lad det snurre i 8-10 min.

Skræl kartoflerne, del dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne og pisk mælk og smør i. Smag til med salt og peber. Tilsæt reven ost.

Kom kødblandingen i bunden af et ovnfast fad og dæk med kartoffelmosen. Bages i ovnen 35-45 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 8594 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu