Solbærfromage
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm solbær og sukker op ved svag varme indtil sukkeret er smeltet. Stil det til afkøling. Pisk æggehviden stiv og pisk fløden til skum.
Vend æggehvide og flødeskum forsigtigt sammen med de afkølede bær. Hæld blandingen i portionsglas og stil dem på køl i 2-3 timer. Pynt solbærfromagen med friske solbær inden servering. |
|
Opskriften er vist 39927 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2022-10-05 11:07:30 Så enkelt og så velsmagende, dejlig måde at anvende sine solbær. Både sød og syrlig, mums! Yvonne Rasmussen Veflinge - 2012-01-24 11:31:21 den er bare så nem, og smager som en drøm. gæsterne spiste det hele. jeg brugte frosne bær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne