Flødekartofler med hvidløg og ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. De lægges i et ildfast fad.
Pres hvidløget og bland det med kartoflerne. Krydr med salt, peber og muskatnød. Hæld fløde over og drys med revet ost. Bages midt i ovnen i 50-60 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 126069 gange,
og udskrevet 1775 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-29 21:08:23 Rigtig gode - også vist man ligger lægger en løg skåret i ringe mellem kartoflerne!! Tykke - 2008-03-08 14:43:24 Det en en lækker omgang Flødekartofler.. MUMSSS Heidi - 2007-08-20 20:06:07 Glemte at skrive, at portionen er til 2-3 personer :-) anonym - 2007-08-15 15:53:50 MUMS |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne