Ostelagkage lavet af hytteost

Ostelagkage lavet af hytteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Inge busk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
50 g.vaniljekiks
25 g.makroner
50 g.plantemargarine
 
 Fyld:
1 æg
3 spsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
2 tsk.revet citronskal
400 g.hytteost
5 Husblas, blade
2.5 dl.piskefløde
4 tsk.citronsaft
 
 Pynt:
 kiwifrugt i skiver
 
Opskrift:
Bund:
Smuldr kiks og makroner fint. Smelt fedtstoffet og tilsæt kiks og makroner, bland det godt sammen, anbring en springform (ca.22cm i diameter) uden bund på et serveringsfad og kom kiksmassen heri. Pres det godt sammen.

Fyld:
Pisk de hele æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt citronskal og hytteost. Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Pisk fløden stiv. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl omrøring. Vend forsigtigt flødeskummet i.

Fordel fyldet over kiksebunden og stil kagen koldt nogle timer.

Pynt med kiwifrugt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ostelagkage

karakterer:
Opskriften er vist 29825 gange,
og udskrevet 805 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-09 22:47:55
det er en god dersert fik den til en fest men opskriften fik vi ikke men nu har vi den mange tak v.h. grethe