Brændenældesuppe 02
Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Brændenældeskuddene hakkes fint og svitses i olien sammen med finthakket løg. Bouillonen hældes i gryden, og hakket merian tilsættes. Suppen koges for svag varme 8-10 min. Mælk eller fløde tilsættes og der smages til med tomatpurè og evt. salt.
Tips: Der kan drysses hvidløgsristede fransk-brødsterninger på suppen, eller den kan serveres med flødepeberrod. |
|
Opskriften er vist 10060 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer dit-pigen - 2007-08-02 12:21:38 jeg ved ikke helt hvad det er er det det der brander når man røre det jeg er ikke sikker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne