Varm champignon-patè
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min. Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu 12 min. Rens champignonerne og hak dem groft. Bland champignoner, løg, hvidløg,hasselnødde-kerner og timian sammen og brun champignonblandingen i gyldent smør i en pande i 2 omgange. Hæld blandingen i en skål. Tilsæt ris, æg, fløde, salt og peber og rør champignonfarsen godt sammen. Fyld den i en smurt patèform og bag dem midt i ovnen ved 175 grader i ca 60 min.
Tips: Tilbehør: grøn salat og groft brød. Champignonpatè kan serveres varm som hovedret eller kold som forret |
|
Opskriften er vist 6031 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne