Solbærfromage 03
Hovedingrediens : Bær - Solbær Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom solbær og vand i en gryde, og lad det koge i ca 10 minutter, hvorefter det afkøles og blendes.
Smag til med flydende sødemiddel og rør yoghurten i.
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Vrid den og smelt den i vandbad. Pisk den smeltede husblas i. Stil fromagen koldt til den er blevet stiv. Tips: Frosne bær kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 25180 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne