Kold kartoffelsalat 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Joan Rasmussen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag en skål. Kom alt det "flydende" ì samt revet løg og karry (ikke en stærk). Pisk godt sammen. Smag til.
Skær kartofler i tern, og ægget lige så. Vend det i massen sammen med ærter og majs. Skær tynde skiver tomater, og agurker, og æg i både. Pynt nu din kartoffelsalat. Tips: Til pynt kan du bruge sherrytomater, der er formet som en rose. ved at tage en sherry tomat skær i toppen dog ikke helt igennem, skræl så langt du kan, så skrællet ikke går itu. Så ruller du skrællen sammen så du har toppen til sidst, toppen er den ´rosen´ står på. God fornøjelse og god appetit. Kartoffelsalaten kan serveres med mine lækre frikadeller, med bagepulver. Se under frikadeller. |
|
Opskriften er vist 55992 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne