Toblerone skærekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Joan Rasmussen Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker hvidt. Tilsæt derefter den smeltede smør. Pisk igen grundig. Så er det creme fraiche og fløden. derefter mel og bagepulver og til sidst Tobleronen.
Dejen kommes i en stor brødform, eller stor bradepande. Husk bagepapir. Bages i brødform i ca 1 time ved 175 grader Tips: I stedet for toblerone kan du også bruge en pebermynte chokolade, eller en nøddechokolade. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 11699 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2008-08-12 16:22:39 Jeg må sige at "Toblerone muffins" er bedre. I skulle tjekke dem, de smager urtoligt godt. Og Din kage er fin nok, men lidt klistret. Joan - 2008-03-24 17:13:31 Kagen er ok, men der er alt fór meget smør i og man kan se smøret når man skære i kagen. tobleronen kan man ikke smage da det er smøren der tager det hele. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne