Solbærfromage 02
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm solbær og sukker op ved svag varme, til sukkeret er smeltet. Stil det til afkøling. Pisk æggenhviden stiv. Pisk fløden til let skum.
Vend flødeskum og æggehvider sammen med bærrene, hæld massen i passende beholdere(ramekins, for eksempel eller et glas). Stil fromagen i køleskabet 2-3 timer eller til den er blevet fast. Pynt med mynte blade. |
|
Opskriften er vist 23385 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Yvonne Veflinge - 2013-10-24 14:31:17 Den er for det første nem at lave. Den kan tilberedes i god tid. Jeg bruger frosne bær. Smager super godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne