Lune linser fra grænsekroen

Lune linser fra grænsekroen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
50 g.flormelis
 
 Fyld:
 Æblemos eller abrikosmos.
 
 Pynt:
 Tynde skiver pålægschokolade
 Smuttede mandler
 
Opskrift:
Til dejen hakkes ingredienserne sammen. Æltes hurtigt og rulles ud til ca. ½ cm. tykkelse. De smurte linseforme fores med dejen. I hver anbringes en tsk. mos, og et låg af dejen lægges over og trykkes godt sammen med kanterne.

Bages ved 225 grader C i ca. 15 minutter.

Kagerne afsvales lidt og tages forsigtigt af formene. Straks anbringes et stykke pålægschokolade på hver linse, så dette kan smelte fast. En smurt mandel trykkes ned i chokoladen.

Spises mens de endnu er varme.

Tips:

663





karakterer:
Opskriften er vist 3524 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-08-02 14:08:26
Hvor kan man købe den runde pålægschokolade?

  -   2021-08-19 14:33:10
Linserne er virkelig lækre og altid en succes