Lune linser fra grænsekroen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Til dejen hakkes ingredienserne sammen.
Æltes hurtigt og rulles ud til ca. ½ cm. tykkelse.
De smurte linseforme fores med dejen.
I hver anbringes en tsk. mos, og et låg af dejen lægges over og trykkes godt sammen med kanterne.
Bages ved 225 grader C i ca. 15 minutter. Kagerne afsvales lidt og tages forsigtigt af formene. Straks anbringes et stykke pålægschokolade på hver linse, så dette kan smelte fast. En smurt mandel trykkes ned i chokoladen. Spises mens de endnu er varme. Tips: 663 |
|
Opskriften er vist 3524 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2024-08-02 14:08:26 Hvor kan man købe den runde pålægschokolade? anonym - 2021-08-19 14:33:10 Linserne er virkelig lækre og altid en succes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne