Grønne Crepinetter
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet formes til 4 små crepinetter.
Krydderurterne hakkes og crepinetterne vendes heri.
drys salt og peber på.
steg crepinetterne i 3-4 min på hver side. Til de er gennemstegte og let gyldne.
Kryderterne kan også blandes i kødet. |
|
Opskriften er vist 49496 gange,
og udskrevet 990 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne