Røræg med kippers
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
1 ds kippers åbnes og varmes i vadbad på en pande.
Pisk æg sammen med væsken med en gaffel. Smelt fedtstoffet på en tykbundet pande og hæld æggemassen på. Dæmp varmen og skrab forsigtigt den stivnede æggemasse mod midten med langsomme bevægelser. Sluk for rørægget lidt før det stivner. Kippers med røræg erveres på et stykke rugbrød. |
|
Opskriften er vist 15029 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne