Squashkage uden sukker

Squashkage uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squashkage uden sukker, billede 4 Squashkage uden sukker, billede 1 Squashkage uden sukker, billede 2 Squashkage uden sukker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Squashen rives groft.

Æg og vanillesukker piskes. Øvrige ingredienser blandes i efterfølgende.

Bages i en lille bradepande ca. 23x33 cm. ca. 175 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 35188 gange,
og udskrevet 776 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8177 (1946 kcal)
KJ pr. Portion 8177 (1946 kcal)
Vægt ialt 862 gram
Vægt pr. Portion 862 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 948 KJ (225 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 32.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-24 11:51:44
Kom saften fra appelsinen i. Så bliver det en mere alm kage dej 😊

  -   2013-08-14 16:49:54
der mangler helt sikkert væde af en art. Dejen blev tyk, næsten som en gærdej også efter at jeg havde spædet op med lidt vand. kagen blev gummi-agtig. Men den smagte fint!

  -   2011-09-24 22:11:23
Min dej blev tyk og fast ligesom bolledej, mangler der noget væske i opskriften? Den burde vel være som almindelig kagedej?