Chokuladekage med kokus glassur
Indsendt af : martin søby Indsendt : Red : |
|
|
Dej: sukker og æg bandes i en stor skål og i kommer rasten i lige meget hvilken rakkefølge og baget på 200 grader i ca. 20 minutter
Glassuren: glassuren skal i lave i en gryde og der skal i bare butte alle ingredienserne ned i på svag varme. |
|
Opskriften er vist 6447 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne