Honningboller med Mandler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt af : Martin Lynnerup Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og kommes i en skål sammen med vandet. Gæren udrøes heri.
Mandlerne smuttes og hakkes til ønsket størrelse. Salt, honning, mandler, grahamsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Dejen stilles til hævning et lunt sted ca 1,5 time. Dejen slås op og deles i 60 stykker, der formes til boller, stilles på plade og trykkes flade. Bollerne skal derefter efterhæve et lunt sted ca 20 min. Bollerne pensles med æg og bages ved 200 grader i ca 20 min. midt i ovnen. Tips: 175 grader i varmluftsovn. Nydes til osteretter og lignende. God til børn, serveret med smør. |
|
Opskriften er vist 10067 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne