Bananroulade 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Anne-Lise Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Øggehvider piskes stive, herefter tilsættes sukker og der piskes ca. 3 min.
De fint hakkede hasselnødder vendes i sukker/æg blandingen. smøres ud på en bageplade med bagepapir ca. 15 x 20 cm. Bages 20 min ved 150 gr. varmluft Når den tages ud af ovnen drysses godt med sukker over, herover en stykke bagepapir og ved hjælp af en anden bageplade vendes kagen. Det første bagepapir fjernes og kagen afkøler. Bananer moses og blandes med flødeskum samt hakket chokolade. fordeles over kagen undlad at føre det helt til kant. ved hjælp af bagepapir rulles rouladen sammen og presses let med hænderne. Anrettes med let sukkerdrøs over. Tips: Jeg bruger rørsukker, kan godt lide det lidt brune farve. |
|
Opskriften er vist 56369 gange,
og udskrevet 997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-25 16:34:16 Når kagen køler lægges et fugtigt viskestykke over den, så er den nemmere at rulle sammen. Har lavet den uden at strø sukker på, det bliver mindst ligeså god. Tre bananer er også godt. Måske skulla man prøve at lave den med mandler i stedet for nødder? Dorte - 2008-06-28 15:57:42 Det er bare en rigtig god roulade og den smager også godt hvis man bruger jordbær og ikke bananer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne