Revelsben i ovn

Revelsben i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Revelsben i ovn, billede 4 Revelsben i ovn, billede 1 Revelsben i ovn, billede 2 Revelsben i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
24 revelsben
 
 Marinade:
2 dl.tomatketchup
1 dl.rødvinseddike
1 dl.soja
2 spsk.Dijonsennep
0.5 dl.akacie honning
2 fedknust hvidløg
1-2 spsk.timian, frisk
1 tsk.stødt ingefær
1 tsk.Worcestershire Sauce
 et par stænk Tabasco efter smag
 
Opskrift:
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 45-60 minutter.

Benene afkøles ½-1 time i kogevandet før de tages op og lægges på køkkenrulle og duppes tørre.


Pisk marinaden sammen. Læg benene i en frysepose og hæld marinaden over. Lad kødet trække i min. 4-5 timer gerne natten over.

Læg benene på en rist og steg dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 30-45, de må ikke branke.

Server med en grøn blandet salat eller kartoffelsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 51383 gange,
og udskrevet 671 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-29 10:06:55
På billedet har vi brugt en amerikansk kartoffelsalat.