Græske kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrub kartoflerne og skær i både og med olie, citronsaft og skal, salt, peber og timian.
Steges i ovn ved 200 grader alm ovn / 180 varmluft i 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 295948 gange,
og udskrevet 6941 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (216 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-07-06 14:46:45 Ok. Skal have lidt længere tid i ovnen Hvidløgselskeren - 2013-11-29 19:36:54 Jeg troede faktisk ikke at der fandtes Græsk mad uden hvidløg??? Amanda og Emily - 2010-04-13 10:42:31 vi elsker katoftofler det er der ingen der kan tage fra os vi har smagt det det er sertiøst lækkert J.Lund - 2010-02-22 00:03:07 1 dl olie er alt for meget når det er til en med diabetes. 1 spsk olie og 1 spsk vand i en pose blandet med kryderier og tilsæt så kartoflerne. Vend kartoflerne jævnligt så de ikke brænder fast. Erfaren diabetiker - 2008-10-20 20:43:46 Hvis disse kartofler skal spises af en diabetiker, bør der kun bruges meget lidt olie - allerhøjst ½ dl. Desuden anbefales det, at diabetikere bruger rapsolie i stedet for olivenolie, det er meget bedre for kolesteroltallet. jyden - 2008-08-12 00:12:59 hmm, har ingen middelhavssalt,så kan nok ikke lave den..... den bliver sikkert vild dårlig hvis man bruger salt der er købt i netto Den søde<3 - 2008-05-15 08:29:30 Uf lækkert lige som migXD<3 Det smager godt! Jakob - 2008-03-29 15:55:04 De skal helst være spøde og efter min mening passer de super skønt til en lammekølle og må gerne være i oven samtidig. anonym - 2008-02-25 15:26:52 Græske kartofler får mest smag og bedste konsistens MED skræl nadine - 2007-11-15 19:43:28 mmmmmmmmmmm.........................rigtig gode jeg elsker kartofler Morten - 2007-10-27 18:21:39 Frikadeller ville være det ultimative match :D, har selv gjort det, og det smager fantástico :D en halvgræker - 2007-08-08 16:49:05 græske kartofter tilberedes UDEN skræl og ikke være sprøde helst store let melede kartofler og tænk ikke på hverken at smøre ovnfadet eller bruge bagepapir der skal nemlig være vand i ovnfadet tilsat rigelig olivenolie frisk citron groft salt peber og timian...det græsk :-) Malene - 2007-07-23 15:41:39 hva vil smage godt til? (kød) Kenneth - 2007-06-26 00:15:17 Et godt tip til at undgå at kartoflerne brænder fast, er at varme bradepanden op sammen med ovnen. Så behøves der ikke olie. PeterN - 2007-06-09 05:23:23 Hvis man ikke vil have kartoflerne til at brænde fast i en bradepande - så dækker man da bunden i bradepanden med olie først. Per - 2007-05-12 22:55:21 Pas på med citronen, jeg brugte saften fra 1 citron og jeg syntes det var rigeligt. Per - 2007-05-07 11:54:04 Jeg plejer at vende kartofler og olie i en skål, og så lægger jeg bagepapir i bradepanden for at kartoflerne ikke skal side fast. vestjyden - 2005-01-01 01:01:01 istedet for at pensle kartoflerne, kan man fylde det hele i en pose og ryste posen godt og heldes derefter ude på bradepanden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne