Grand Marnier fromage
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Gran Marnier Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i koldt vand.
Pisk æg sammen med flormelis og tilsæt gran manier og reven skal af ½ appelsin. Pisk 2½ dl. piskefløde til skum. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i micro-ovn. Tilsæt appelsinsaft til den smeltede husblas. Rør husblasappelsinsaften i æggeblandingen, når den er håndvarm. Vend forsigtig flødeskummet i når æggeblandingen begynder at tykne. Fordel desserten i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne. Pynt med mandariner og kom 1 spsk grand manier over hver portion umiddelbart før serveringen |
|
Opskriften er vist 19585 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2009-01-25 12:47:51 Udmærket opskrift - men vær opmærksom på at man har glemt at de 2 spsk. grand marnier skal røres i sammen med appelsinsaften i de smeltede husblads KaVA - 2005-01-01 01:01:01 Pynt med kakao på toppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne