Ostecannelonies

Ostecannelonies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trisse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
16-20 canneloni
250 g.spinat
1 fedhvidløg
300 g.hytteost
200 g.revet emmentaler
 Muskatnød, friskrevet
1 løg
 olie
500 g.tomater
1 dl.tomatpure
 salt
30 g.smør
2 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
SPINAT/OSTE-FYLD
Spinaten dames mør. (hvis du bruger frossen spinat, så skal den bare tøes op) Spinaten røres sammen med et presset fed hvidløg og sammen med hytteosten i en skål. Emmentaler rives og halvdelen hældes op i skålen. Rør sammen og smag til med revet muskatnød og salt.
TOMATSAUCE:
Finhak løget og svits det i olie på en stor pande. Tomaterne skoldes, flåes og skæres i små stykker. De blandes sammen med pureen. Sammen med grønsagerne lader du det simre ved svag varme i nogle minutter. Smages til med salt.

BECHAMELSAUCE:
Smelt smøret i en gryde, drys mel i og bag op med mælk. Saucen koges igennem og smages til med muskatnød og salt.

Tomatsaucen hældes i et ovnfast fad.
Cannelonierne stoppes med oste/spinatfyldet og lægges tæt sammen i tomatsaucen. Bechamelsaucen hældes over cannelonierne og resten af den revne ost drysses over.
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn (160 grader ved varmluft)og bages til den er gylden. Det tager omkring 30 minutter :)

Tips:

Hvis man vil spare lidt tid, kan man sagtens bruge en dåse hakkede tomater i stedet for at koge dem selv.





karakterer:
Opskriften er vist 3438 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu