Ostecannelonies
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt af : Trisse Indsendt : Red : |
|
|
SPINAT/OSTE-FYLD
Spinaten dames mør. (hvis du bruger frossen spinat, så skal den bare tøes op) Spinaten røres sammen med et presset fed hvidløg og sammen med hytteosten i en skål. Emmentaler rives og halvdelen hældes op i skålen. Rør sammen og smag til med revet muskatnød og salt. TOMATSAUCE: Finhak løget og svits det i olie på en stor pande. Tomaterne skoldes, flåes og skæres i små stykker. De blandes sammen med pureen. Sammen med grønsagerne lader du det simre ved svag varme i nogle minutter. Smages til med salt. BECHAMELSAUCE: Smelt smøret i en gryde, drys mel i og bag op med mælk. Saucen koges igennem og smages til med muskatnød og salt. Tomatsaucen hældes i et ovnfast fad. Cannelonierne stoppes med oste/spinatfyldet og lægges tæt sammen i tomatsaucen. Bechamelsaucen hældes over cannelonierne og resten af den revne ost drysses over. Fadet sættes i en 200 grader varm ovn (160 grader ved varmluft)og bages til den er gylden. Det tager omkring 30 minutter :) Tips: Hvis man vil spare lidt tid, kan man sagtens bruge en dåse hakkede tomater i stedet for at koge dem selv. |
|
Opskriften er vist 3438 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne