Jordbærtærte med creme
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Lis Sørensen Indsendt : Red : |
|
|
Hak og smuldr det kolde smør i melet. Tilsæt flormelis og æggeblomme og saml dejen. Tilsæt evt. lidt vand hvis det er nødvendigt for at samle dejen.
Fór en tærteform med dejen. Prik tærtebunden med en gaffel og stil den i en 225 gr. varm ovn. Bag den i ca. 25 min. og lad den køle af. Tilbered cremen med mælk som anvist på pakken og rør mandler i. Fordel den færdige creme i den afkølede tærtebund. Skær bananen i skiver og vend disse i citrussaft inden de presses ned i cremen. Dæk med halve jordbær der ligeledes pressen ned i cremen og overhæld derpå tærten med smeltet ribsgelé. Pynt til sidst med lidt hele jordbær. Tips: Smager godt med flødeskum eller cremefraiche. Tips: Tærten skal bages nederst i ovnen da den let bliver lidt mørk. |
|
Opskriften er vist 17228 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mona22 - 2008-09-19 15:25:47 Jeg ville klart anbefale den, men andre bær kunne også bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne