Småkager med apelsin og polenta
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lærke Indsendt : |
|
|
Rør smør, sukker, polenta og mel sammen og tilsæt appelsinskal og æg. Dæk skålen med film og stil den på køl 1 times tid, til dejen har sat sig. læg et stykke bagepapir på en bageplade og afsæt små dejtoppe med en teske med 5 cm´s afstand. Bag småkagerne i en forvarmet ovn ved 190 grader, intil yderkanten er lys gylden. tag pladen ud af ovnen og lad småkagerne køle af i et kvarters tid.
Tips: En meget nem og udsædvanlig småkage, hvor polentaen giver sprødhed. De passer fint til is, chokolade eller bare til en kap kaffe. |
|
Opskriften er vist 7151 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer tina - 2011-06-23 21:13:24 hvad er polenta og hvor køber man det Maria<´3<´3 - 2008-10-06 13:15:53 Småkagerne er skide gode,de er de bedste jeg nogensiden har smagt<´3<´3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne