Kaffe og chokoladeskeer
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Lærke Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladeskeer:
smelt Chokoladen i vandbad/micro-ovnen. Rør i det indimellem. Læg 4 spiseskeer, fx i en dyb tallerken, så hovederne ligger vandret. Fordel den smeltede chokolade i skeerne. lad den køle ar på køkkenbordet i 1/2 time. Drys med vaniljesukker og stil derefter skeerne i køleskabet i mindst en time. Kaffemælk: Kom mælken i en tykbundet gryde. Bring mælken i kog under piskning og tilsæt sukker og pulverkaffe. fordel den "varme" kaffemælk sammen med chokoladeskeerne. Tips: Til en lille romatisk hygge og luksus aften !! det er meget lækkert og er værd at bruge tid på. |
|
Opskriften er vist 5748 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2007-06-26 22:06:17 det er virklig lækkert og klart til et 10 tal. det er faktisk ret let!! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne