Texas Spareribs
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet med de øvrige ingredienser i en halv time. Lad det køle lidt af.
Rør marinaden sammen (saft af 1 appelsen og fintrevet skal af 2 appelsiner). Læg det lune kød i marinaden og lad det trække i 3-4 timer i køleskabet. Grill kødet på åben direkte grill (gas eller kul). Kødet skal vendes og pensles tit med resten af marinaden. Serveres med grøn salat + Pommes Frites eller Coleslaw |
|
Opskriften er vist 12147 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer 8500grenaa - 2017-06-04 17:50:36 Det mangler mål på: Engelsk sauce Sous sauce Stødt ingefær Det mangler også på appelsin men det giver sig selv i teksten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne