Texas Spareribs

Texas Spareribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
16 spareribs 2.5 cm. tykke
4-5 Nelliker, hele
2 mellemstore løg i både
3 laurbærblade
3-4 fedhvidløg
 
 Marinade:
2 dl.ketchup
2 dl.sød chiliketchup
2 dl.farin
2 spsk.sød fransk sennep
2 engelsk sauce/HP sauce
1 sojasauce
1 stødt ingefær
2 appelsiner
 
Opskrift:
Kog kødet med de øvrige ingredienser i en halv time. Lad det køle lidt af.

Rør marinaden sammen (saft af 1 appelsen og fintrevet skal af 2 appelsiner). Læg det lune kød i marinaden og lad det trække i 3-4 timer i køleskabet.

Grill kødet på åben direkte grill (gas eller kul). Kødet skal vendes og pensles tit med resten af marinaden.

Serveres med grøn salat + Pommes Frites eller Coleslaw





karakterer:
Opskriften er vist 12147 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-04 17:50:36
Det mangler mål på: Engelsk sauce Sous sauce Stødt ingefær Det mangler også på appelsin men det giver sig selv i teksten