Galseret svinemørbrad på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Renate Indsendt : |
|
|
Bland brun farin med sennep og kom salt og peber i. Kom mørbraden på en tellerken og hæld marrinaden over. Lad den trække i ti minutter og kom så mørbraden på kuglegrillen i 25 minutter. Husk drypbakke og låg!
|
|
Opskriften er vist 24336 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2012-09-10 15:07:13 Den prøver vi på fredag. Glæder mig til at smage det anonym - 2012-09-10 15:06:29 Den prøver vi på fredag, med kartoffelsalat, salat og flutes. Glæder mig til at smage det Mikkel - 2008-10-06 17:44:26 Hedder det ikke glaseret? :) Renate - 2007-09-06 07:36:25 Irriterende, at man ikke kan komme til at rette i opskriften. Der skulle naturligvis stå Glaseret Svinemørbrad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne