Marinerede nakkekoteletter (Grill)
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt af : Renate Indsendt : Red : |
|
|
Tag er stor, kraftig frysepose og kom olie, eddike, hvidløg og krydderier i. Kram posen til indholdet er blandet. Kom koteletterne i og kram igen. Luk posen tæt til og lad koteletterne trække i mindst 4-5 timer. (gerne et helt døgn eller to.
Tips: Man kan sagtens bruge marinaden til andet svinekød og kyllig. Jeg synes den er mindre egnet til okse og kalvekød. |
|
Opskriften er vist 9792 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne