Jordbærdessert 02
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Læg jordbærrene i en skål. Drys farin og vanillesukker over, og bland det godt.
Lad det hele stå i køleskabet, til sukkeret er smeltet, og jordbærrene har afgivet saft, ca. 20 min. Rør forsigtigt igennem en gang undervejs. Bland i en anden skål yoghurt, creme fraiche eller marscarponeost og reven appelsinskal. Læg jordbær og yoghurtblanding lagvis i portionsskåle eller høje isglas. Garner med hele bær og nogle mynte- eller citronmelisseblade. Server straks. Tips: Pr. portion: Kalorier 126 = Kilojoule 527 Kulhydrat 19 g Protein 3 g Fedt 4 g (29%) Fibre 1 g |
|
Opskriften er vist 14420 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne