Kold fiskesalat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : LIssi Petersen Indsendt : |
|
|
Fisken befries for skind og ben og skæres i pæne stykker.
Kartoflerne skæres i skiver og drysses med ledt salt. Ærterne optøes og blandes med fisk, kartofler og tomatbåde. Kom det hele i en salatskål. Mayonnaise og hytteost blandes i og smages til ced citronsaft og peberrod samt salt og peber. Dressingen hældes over salaten, og der pyntes med klippet dild. Der gives brød til. Tips: Mayonnaisen kan erstattes af 2 dl creme fraiche eller 2 dl ymer |
|
Opskriften er vist 15755 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-09-15 19:38:32 Jeg er ikke så meget for mayonnaise,hytteost eller lignende produkter, så jeg erstatede det med en dåse koncentreret tomatpuré og det smagte fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne