Ovnstegt hornfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skær hornfisken i mindre stykker.
Bland kaviar, løg og dild og fordel det på fisken. Rul hornfiskestykkerne om fyldet og læg dem i et smurt ovnfast fad. Hæld væsken fra muslingerne og bland dem med tomatpureen. Læg muslingerne over fisken og hæld den blandede væske over. Drys rasp og ost herover og kom så lidt smørklatter på. Steg ca. 30 min. ved 225 grader. Dekorér med lidt dild, inden serveringen. Serveres med små hvide kartofler eller grøn salat. Tips: Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca ½ time i ovnen. |
|
Opskriften er vist 12062 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne