Karryduftende kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær hvert kyllingebryst i fire dele. Opvarm olien på en teflonpande ved jævn varme. Brun kyllingen under omrøring, dæk til og stil til side.
Pil løgene og del dem i kvarte. Findel løg, karrypasta, mandler og jordnøddesmør i en foodprocessor eller blender, til en grovkornet creme. Bland løgcremen med kyllingen og steg ved svag varme under omrøring i 2 min. Tilsæt tomaterne og skru op til jævn varme. Bring i kog under omrøring. Skru ned, læg låg på og lad det simre 10-15 min, til kyllingen er gennemkogt. Tilsæt yoghurt og varm forsigtigt op. Smag til med salt, peber og evt. lidt karry. Garnér med koriander eller mynte og servér. Variantion: Kyllingen kan erstattes med 500 g tern af lamme- eller oksekød. Tips: Pr. Portion: Energi: Kcal 336 = kJ 1411 Kulhydrat 12 g Protein 36 g Fedt 16 g (43%) Fibre 4 g |
|
Opskriften er vist 10581 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-12-14 01:06:14 Jeg brugte denne opskrift, med en anelse mere karry, og med kyllingelår med rygstykke. 2 naboer ringede på, og spurgte hvad jeg lavede, for det duftede "sindssygt" godt i opgangen!!!. De fik opskriften printet, og 4 dage senere, kunne vi dufte - det samme blive lavet i opgangen!! Tilføjer 3-4 hvidløg i karryen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne