Snesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Sildene sættes til afdrypning dagen før. Dild og persille skylles og hakkes Fløden piskes og røres sammen med resten. Silden vendes i. Snesild har godt af at hvile.
Tips: Persillen skal være helt tør, da den ellers afgiver farve |
|
Opskriften er vist 8920 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2015-12-06 05:33:29 En fantastisk måde at spise sild på. Selv børnene spiste disse sild. Selvom blandingen umiddelbart ikke lyder tiltalende skal man prøve denne opskrift. Jeg laver den fremover til julefrokost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne