Karry-krydret lam med linser
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kom lammekødet i en dyb beholder, der kan lukkes tæt, tilsæt krydderier, hvidløg, chili, ingefær og 1 strøgen tsk. salt. Rør og bland godt, læg tætsluttende låg på og stil det i køleskab i mindst 30 minutter.
Opvarm rapsolien i en stor, ildfast serveringsgryde. Tilsæt løget og svits ved jævn varme i 5 minutter. Kom lammekødet i og fortsæt i 10 minutter, vend kødet til det er brunet overalt. tilsæt de hakkede tomater, eddike, 450 ml kogende vand og de røde linser og bring gryden i kog. Skru ned for varmen og kog uden låg i 30 minutter, rør af og til, til saucen er kraftig og kødet mørt. Tag tortillaerne ud af pakken og rul dem sammen. Pak dem i fedttæt papir eller bagepapir, vrid og "lås" enderne. De lægges i mikrobølgeovn og varmes igennem. Spred lammestuvningen ud på tortillaerne, drys med frisk koriander og rul tortillaerne sammen før servering. Server det med en sprød grøn salat og revne gulerødder, hver dryppet med lidt almindelig malteddike. Tips: Forberedelse: 15 minutter Stege/kogetid: 1 time 50 minutter Per portion (tortillaer ikke medregnet): 340 kalorier, 16 g fedt, 14 g kulhydrater |
|
Opskriften er vist 8644 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne